HI, WIJ ZIJN DJALMA HEALTH MANAGEMENT

Kwaliteit van leven is niet alleen afhankelijk van medische diagnoses, klachten en beperkingen, maar is ook een beleving, een gevoel. Dit gevoel wordt bepaald door de fysieke en mentale belastbaarheid van het individu, maar ook door de omgeving waarin hij moet functioneren en levensfase gerelateerde zingeving.

“It’s all about balance“

  • Visie
  • Doelstelling
  • Daden

Djalma Health Management is de verwezenlijking van onze holistische visie op gezondheid en het bundelen van de krachten van gepassioneerde dienstverleners.

Op deze manier willen wij graag onze bijdrage leveren aan het optimaliseren van de balans in de gezondheid van het individu en dus van de relaties waar het individu deel van uitmaakt.

“It’s all about balance”

Djalma Health Management heeft zich ten doel gesteld diensten te ontwikkelen en aan te bieden om de gezondheidsbeleving van het individu te verhogen. Wij kijken hierbij niet alleen vanuit een curatief (reactief) oogpunt naar de klachten en beperkingen, maar ook vanuit een preventief oogpunt. Wij houden daarbij rekening met eventuele oorzaken of gevolgen, de werk, privé en sociale omgeving, alsook de zingevingsvraagstukken die er bij het individu spelen.

Wij richten ons op het aanbieden van diensten die het individu helpen een optimale balans te vinden tussen de bovengenoemde factoren van gezondheid.

“It’s all about balance”

Wij behandelen dus niet alleen, maar coachen, begeleiden, adviseren en zetten aan tot (gedrags)verandering. Dit doen wij primair gericht op het individu, maar ook op de relaties waar het individu deel van uit maakt. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat:

Mensen die in balans zijn, zich gezond voelen en gezonde mensen onderhouden gezonde privé, werk en sociale relaties.

“It’s all about Balance”REVIEWS


Onderstaand vind u enkele verhalen van patiënten en cliënten en een compilatie van opmerkingen uit Qualiview, het patiënt tevredenheidsonderzoek, om u een beeld te geven van hoe onze dienstverlening ervaren wordt.


LEES REVIEWS


AFSPREKEN?


U kunt rechtstreeks naar ons toekomen. U hoeft dus niet langs de huisarts om een verwijsbriefje te vragen. De voordelen: u komt direct bij de specialist terecht en kunt dus meteen aan uw herstel gaan werken.

Onderaan deze pagina kunt u een bericht achterlaten of een afspraak met ons maken. Wij snappen dat u snel langs wilt komen als u veel last heeft. Wij doen ons best om binnen 5 dagen een afspraak in te plannen.


Afspraak


WERKTIJDEN


Bekijk onze openingstijden om te weten wanneer u een afspraak kunt krijgen. Wij zijn dagelijks telefonisch, via de mail of whatsapp bereikbaar, behalve op zon- en feestdagen. Een reactie kunt u binnen 48 uur verwachten.


Werktijden


KLACHTEN REGELING


De behandelaars bij Djalma Health Management zijn aangesloten bij het KNGF, KRF, KP, VvOCM, Zhong en de NVA. De behandelaar en u doen er alles aan om de behandeling en contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het zijn dat u een klacht heeft over de behandeling of over de manier waarop uw behandelaar met u omgaat.

Wij hanteren het principe “Praat met elkaar i.p.v. over elkaar”.

Het is dus goed om uw gedachten, gevoelens kenbaar te maken. Probeer het altijd eerst met uw behandelaar te bespreken. Indien u beiden dit niet wilt of kunt, mag u altijd uw klacht via het klachtenformulier indienen! Deze is aan te vragen via het contact formulier en terug te mailen naar info@dhmzorg.nl


CONTACT

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.