Eigenaar / Fysiotherapeut

Delano Rudge

Ik heb de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Midden Nederland in 1995 met succes afgerond en ben mij daarna gaan specialiseren. Zo heb ik cursussen in sportfysiotherapie en arbeidsrevalidatie gevolgd en heb ik mijn propedeuse in de MBA Gezondheidsmanagement behaald. Sinds mijn afstuderen heb ik ervaring mogen opdoen bij:

  1. AFP Medische training en Leefstijl interventies
  2. Gooioord Fysiotherapie en Training centrum Fysiotherapie en Fitness
  3. De Gezonde Zaak Medische training en arbeidsrevalidatie
  4. Pur Sang en partners Management en R&D gezondheidsprojecten
  5. Salto re-integratie Account management 2e spoor reintegrate
  6. Ardyn Account management arbodienstverlening
  7. Maetis Account management arbodienstverlening
  8. Zorg van de Zaak Account management arbodienstverlening
  9. Djalma Health Management Eigenaar en Managing Fysiotherapeut

Eén van de redenen dat fysiotherapie mij zo aanspreekt is dat het dankzij de diversiteit van het vak nooit verveelt. In de praktijk help ik mensen de balans tussen de fysieke, mentale, sociale en spirituele aspecten van hun gezondheid te vinden en te bewaren.

Buiten werktijd ben ik ook veel met beweging bezig. Ik houd van veld- en zaalvoetbal, Latin dance en fitness. Daarnaast ben ik liefhebber van motorrijden en zit ik ook af en toe op de racefiets.

Specialisaties: Sportfysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Burn-out, Massage, (Lage) rugpijn, Psychosomatische fysiotherapie, Manuele technieken, Multi disciplinaire gedrag coaching, Gezondheidsmanagement, Accountmanagement.


Jerrell Waterval
Acupuncturist

 

Met ruim 18 jaar ervaring als specialist in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Accupunctuur alsook Shiatsu, Sport en Tuina massage.

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen en gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur.

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

Janelle Boksteen-Claver
Massage therapeut

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages.

Peter Welters
Podoposturale therapeut

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.