ONZE DIENSTEN


Fysiotherapie

Ervaart u lichamelijke klachten in uw dagelijkse bezigheden, werk of sport, dan bied Djalma Health Management wellicht een oplossing.

Coaching

Djalma Health Management hanteert het “Balance is Key” © behandel en coaching model, wat een vertrekpunt is voor het individu, maar ook zou kunnen zijn van een integraal model binnen een organisatie

Acupunctuur

Dat acupunctuur een Oosterse geneeswijze is, waarbij onder andere met naalden wordt gewerkt, is inmiddels algemeen bekend. De Oosterse denkwijze ziet lichaam, geest en de omgeving van de mens als één geheel.

Oefentherapie

De oefentherapie is een behandelmethode gericht op het herkennen en beïnvloeden van houdings- en bewegingsklachten. De therapeut helpt u bewust te worden van uw gewoonten en geeft inzicht in verbeteringen. Hierdoor kunt u zelf uw klachten verminderen en voorkomt u dat ze terug komen

Massages

U kunt bij ons terecht voor verschillende massage behandelingen. uiteenlopend van sport en ontspanningsmassage tot energetische en specialistische Chinese massages.

Workshops

Gedurende het jaar organiseren wij verschillende cursussen, workshops en trainingen. Zo kun je in een dagdeel of op een avond kennis maken met of bestaande kennis op het gebied van masseren, ontspannen. bewegen en voeding bijspijkeren.

Revalidatie

Revalidatie kan ingezet worden om verschillende redenen. Soms staat er een operatie gepland en willen mensen vooraf werken aan hun belastbaarheid. Revalideren gebeurd echter vaak na een operatie of een lang ziekbed.

EMDR

EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een
schokkende ervaring. Vastlopen in de verwerking zorgt ervoor dat je je anders voelt,
gedraagt, anders denkt en reageert op je omgeving.

Diëtetiek

Voeding is een zeer belangrijk onderdeel van ons leven. Goede voeding is nodig om gezond te blijven, maar kan ook helpen om klachten bij ziekte te verminderen of te voorkomen.

ACT therapie

ACT is een gedragstherapie gericht op acceptatie en toewijding. Deze vorm van therapie
helpt met afstand nemen van je gedachten en hier flexibeler mee om te gaan.

Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Zorgpremies.nl

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.