Begin 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Fysiotherapeut. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van sportgerelateerde klachten

Coaching

Erika Wortman

Ik zet 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in om mensen te coachen op vraagstukken op het raakvlak van privé en werk. Door in een veilige setting gesprekken te voeren en met de inzet van verschillende methodieken zoals Voice Dialogue, NLP, Transactionele Analyse (TA) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) help ik je om met een frisse blik en zonder oordeel te kijken naar jouw gedrag en patronen. Ik hou je een spiegel voor en geef je instrumenten om te werken aan een duurzame verandering in gedrag waar je in alle aspecten in je leven iets aan hebt.


Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Janaina Jannasch
Fysiotherapeut +

 

Reeds 8 jaar ervaring en de specialisatie op kinder fysiotherapie. Sinds 3 maanden in het bezit van mijn Msc. titel.

Jerrell Waterval
Accupuncturist

 

Met meer dan 18 jaar werkzaam in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Chinese acupunctuur, Shiatsu massage en de Chinese Tuina massage therapie. 

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

 

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur, alsook kinderacupunctuur, aroma acupunctuur, cupping, moxa en guasha therapie

Janelle Boksteen-Claver
Massage therapeut

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages. 

Peter Welters
Podoposturale therapeut

 

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

Carlito Antonio
Fysiotherapeut

 

Begin 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Fysiotherapeut. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van sportgerelateerde klachten

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.