Oefentherapeut Mensendieck

Gino Brouwn

Ik was altijd opzoek naar mijn doel in het leven als jong volwassenen. Mede hierdoor ben ik in mijn 20er jaren gaan reizen in Azie. Zo raakte ik in aanraking met diverse genees/ behandelmethodes. Tijdens deze reis heb een traditionele opleiding Thaise massage afgerond. Bij terugkomst wist ik dat ik graag met mensen wilde werken in de gezondheidszorg en ben gestart met de opleiding oefentherapie Mensendieck. Dit vak paste mooi in mijn hollistische kijk naar de mens. In 2007 ben ik afgestudeerd van deze opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2008 ben ik gestart als zelfstandige en heb samen met 3 collegas praktijken in Naarden, Bussum en Hilversum.

Ik coach graag mensen om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat zowel te verhelpen als te voorkomen. Niet alleen door fysiek herstel maar ook door aan het werk te gaan met de mindset. Hierdoor is elke behandeling voor u op maat gemaakt en wordt er een duurzaam resultaat geboekt. Mijn passie ligt in het behandelen van mensen met arbeidsgerelateerde klachten, waarbij ik ook graag mensen op de werkplek zelf help. Naast allround oefentherapeut te zijn heb ik als specialisatie het behandelen van mensen met een scoliose (zijwaartse kromming van de rug) volgens een 3D(imensionale) behandelmethode, het behandelen van mensen met pijnklachten en/of spanningsklachten met Myofascial Triggerpoint Therapy, medical taping ter ondersteuning van de behandeling en het behandelen van jongeren met houdingsproblematiek.


Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Jerrell Waterval
Acupuncturist

 

Met ruim 18 jaar ervaring als specialist in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Accupunctuur alsook Shiatsu, Sport en Tuina massage.

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen en gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur.

Janelle Boksteen-Claver
Massage therapeut

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages.

Peter Welters
Podoposturale therapeut

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.