Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Cynthia Kenswil
Diëtist

Diëtist

Afgeronde opleiding in voeding en diëtetiek en ruim 20 jaar ervaring. Ik werk zowel preventief als curatief.

U kunt bij mij terecht voor voeding gerelateerde vragen over ziektes en gezondheid.

Jerrell Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 18 jaar werkzaam in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Chinese acupunctuur, Shiatsu massage en de Chinese Tuina massage therapie. 

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

 

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur, alsook kinderacupunctuur, aroma acupunctuur, cupping, moxa en guasha therapie

Janelle Boksteen-Claver
Massage therapeut

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages. 

Peter Welters
Podoposturale therapeut

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

Carlito Antonio
Fysiotherapeut

 

Begin 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Fysiotherapeut. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van sportgerelateerde klachten

Erika Wortman
Coaching

 

Ik zet 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in om mensen te coachen op vraagstukken op het raakvlak van privé enwerk.

Wendy Versloot
ACT Therapeut

Mindfulness coach en Mindful walk instructeur

Naast ACT (Acceptance and Commitment Therapie) therapeut ben ik ook Mindfulness coach en Mindful Walk instructeur voor het omgaan met psychische problemen en bewustwording van lichaam en geest.

Martijn Versloot
EMDR therapeut

Als Eye Movement Desensitization Reprocessing therapeut help ik mensen bij het verwerken van een schokkende/traumatische ervaring.

 

Naomi Valpoort
(Sport) fysiotherapeut

Sinds 2007 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en ben nu 5 jaar ESP sportfysiotherapeut. Mijn. Specialisatie’s zijn:
– Fysiotherapie
– Nek/schouder klachten
– Orthopedische klachten
– Sport revalidatie

Iyanla Rudge
Loopbaancoach

Mijn achtergrond ligt in HR en ik ben werkzaam als loopbaancoach voor re-integratie, outplacement en een carrière switch.

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.