Algemeen fysiotherapeut

Janaina Jannasch

Nadat ik mijn Vwo-diploma had behaald in Suriname ben ik naar Nederland gekomen om mijn bacheloropleiding te volgen. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als algemeen fysiotherapeut. Ik vind het super leuk om te werken als fysiotherapeut omdat ik mensen kan helpen en begeleiden met hun lichamelijke klachten zodat ze beter kunnen functioneren in hun dagelijks leven.

Mijn passie stopt niet bij volwassenen maar ik wil ook graag kinderen en daarbij ook hun ouders hierin helpen en begeleiden. Daarom heb ik de masteropleiding Kinderfysiotherapie gevolgd en met succes afgerond. Zo kan ik de beste zorg en behandeling leveren. Werken met kinderen zie ik niet als werken maar als spelen en het kind begeleiden tot beter bewegen en functioneren in zijn/haar leven.

Bewegen is voor mij belangrijk en dit is ook de reden waarom ik anderen op dit gebied wil helpen zodat zij ook lichamelijk kunnen doen wat zij verlangen.


Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Jerrell Waterval
Acupuncturist

 

Met ruim 18 jaar ervaring als specialist in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Accupunctuur alsook Shiatsu, Sport en Tuina massage.

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen en gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur.

Janelle Boksteen-Claver
Massage therapeut

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages.

Peter Welters
Podoposturale therapeut

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.