Masseuse

Janelle Boksteen-Claver

Mijn naam is Janelle en met mijn gezin woon ik in Rotterdam Zuid. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt in de kinderopvang en het onderwijs als pedagogisch medewerker en brede school coördinator en tot mei 2015 als toezichthouder kinderopvang. In 2015 ben ik in loondienst gegaan bij QOQO Massage BV, waar ik met heel veel plezier en liefde kennis heb mogen maken met het mooie vak, MASSAGE! Tijdens de intensive interne training bij QOQO Massage, wist ik gelijk dat ik hiermee verder wilde! Mensen laten genieten, ontspannen en van hun klachten afhelpen dat is mijn passie. Na een jaar besloot ik om voor mezelf te beginnen als ambulant masseuse. Ik verzorg diverse massages bij de klant thuis zoals (ontspanning/deep tissue)full body massages, zwangerschap, kindermassage, cupping, oorkaarsing, hoofd/gezicht en voetenmassages. De massagetechnieken die ik hanteer zijn gebaseerd op de Oosterse massages Tuina (=twiena) en Shiatsu.

Natuurlijk blijf ik mij verdiepen in het masseren/behandelen van het menselijk lichaam en blijf ik diverse cursussen volgen. Zo heb ik onlangs de Thaise Yoga Massage afgerond en binnenkort start ik met een cursus holistic pulsing om verdieping te geven aan mijn kindermassages. Mijn opleidingen en cursussen heb ik op verschillende opleidingsinstituten mogen volgen zoals IMAS trainingen, Anand, Zonnevlecht opleidingen, Wellness Instituut en nog veel meer. Je leest het al, ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind!

Ik hoop je snel te ontmoeten. Een ontspannen groet!


Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Jerrell Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 18 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Chinese acupunctuur, Shiatsu massage en de Chinese Tuina massage therapie. 

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

 

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur, alsook kinderacupunctuur, aroma acupunctuur, cupping, moxa en guasha therapie

Peter Welters
Podoposturale therapeut

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.