Acupuncturist

Jeanette Waterval

In mijn jarenlange werk als psychiatrisch verpleegkundige, therapeutisch medewerkster (behandelen van mensen met psychische klachten in groepstherapie) en later als preventiemedewerker in de geestelijke gezondheidszorg, heb ik mij vooral bezig gehouden met het geestelijke welzijn van mensen.

Hierbij viel het mij op dat psychische klachten vrijwel altijd samengaan met lichamelijke klachten. Zonder de behandelvormen zoals ik die geleerd heb binnen de westerse gezondheidszorg te kort te doen, heb ik altijd het gevoel gehad dat er meer mogelijkheden waren.

In mijn zoektocht naar een behandelvorm waar aandacht is voor de lichamelijke klachten, de psychische klachten én de onderlinge invloed op elkaar, kwam ik terecht bij de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij ik mijn opleiding tot acupuncturist heb gevolgd en afgerond aan de academie voor Traditionele Chinese Geneeskunde Qing Bai te Nijmegen. aansluitend heb ik me gespecialiseerd in de Japanse acupunctuur en de combinatie van essentiele olien met acupunctuur. Verder zet ik coachingstechnieken als Psych-K in tijdens mijn consulten.

Naast het werken in de praktijk geef ik bijscholingen in Japanse acupunctuur en speciale technieken als Guasha, Cupping en moxa bij diverse opleidingsinstituten.


Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Jerrell Waterval
Acupuncturist

 

Met ruim 18 jaar ervaring als specialist in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Accupunctuur alsook Shiatsu, Sport en Tuina massage.

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

Janelle Boksteen-Claver
Masseuse

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages.

Peter Welters
Fysiotherapeut

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

 
 

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.