Acupuncturist

Jerrell Waterval

Ik ben klassiek acupuncturist, shiatsu therapeut, NGS sportmasseur, tuina therapeut, voedingsconsulent en van huis uit docent lichamelijke opvoeding. Verder heb ik de medische basisopleiding gedaan en de opleiding voedingsleer.

Ik ondervond de effectiviteit van acupunctuur aan den lijve, toen ik in 1998 te maken kreeg met een aangezichtsverlamming (Facialis parese). De huisarts en neurologen konden niet veel voor me doen, aangezien er geen medicatie voor was. Volgens de neuroloog zou het wel een jaar kunnen duren voordat een deel van de verlamming zou zijn weggetrokken. Er was grote onzekerheid rondom mijn toestand.

Via een kennis kwam ik terecht bij een acupuncturist. Na 3 behandelingen (in één week) kwam ruim 80% van het gevoel in mijn gezicht weer terug. 1 maand later was ik helemaal genezen.

Mijn belangstelling was meteen gewekt en na andere positieve ervaringen van mensen om mij heen bezocht ik beurzen, open dagen, etc. rond de Traditionele Chinese Geneeskunde. In 1999 ben ik gestart met de acupunctuuropleiding bij de academie voor Traditionele Chinese Geneeswijzen Qing-Bai in Nijmegen en in 2003 afgestudeerd. Hierna volgde en behaalde ik bij academie Qing- Bai mijn diploma’s medische basiskennis, Shiatsu therapie, Voedingsleer en Tuina therapie.

Naast het werken in de praktijk geef ik les bij diverse opleidingsinstituten voor acupunctuur en Chinese Tuina massage therapie


Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen en gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur.

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

Janelle Boksteen-Claver
Massage therapeut

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages.

Peter Welters
Podoposturale therapeut

Met meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut, heb ik mij de laatste 16 jaar gespecialiseerd in de podoposturale therapie. Hierbij komt mijn achtergrond als fysio, craniosacraal en viscerale therapeut enorm van pas.

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.