MASSAGES

MASSAGES

U kunt bij ons terecht voor verschillende preventieve en curatieve massage behandelingen, uiteenlopend van sport en ontspanningsmassage tot energetische en specialistische Chinese massages.

Meer info

Ontspanningsmassage

“Wij werken niet te veel, maar laden te weinig op.”
Ontspanningsmassages zijn een manier om weer op te laden en de spanningen van het leven en uw eigen gedachten, gevoelens en gedragingen los te leren laten.

Meer info

Energetische Massages

Energetische massages werken met universele levensenergie en deze energie is overal in en om ons aanwezig. Het zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden aangevuld en overschotten worden verminderd, zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld en fysieke, mentale en emotionele klachten verminderen.

Meer info

Tuina therapie

Tuina (uitspraak = twiena) is een medische massage techniek die al eeuwenlang in de ziekenhuizen van China met veel succes wordt toegepast. Het stimuleert de energiebanen in het lichaam en het heft de blokkades op.

Meer info

Shiatsu therapie

Shi-atsu betekent vinger-druk.

Kort samengevat is Shiatsu een massagevorm die gebruik maakt van druk met de vingers, duim, elleboog, knieën, rotatie van gewrichten en strekkingen.

Meer info

Cupping

Bij cupping wordt een glazen, bamboe of plastic kop op de huid geplaatst en dan vacuüm getrokken. Op specifieke lichaamslocaties stimuleert het zuigeffect gedurende enkele minuten meridianen en verbetert de lokale doorbloeding.

Meer info

Moxa

Moxatherapie, ofwel moxibustion, is een behandelmethode binnen de traditionele Chinese geneeskunde waarbij een medicinaal kruid (bijvoet) in de vorm van kleine kegels of een staaf wordt verbrand. Het verwarmen en stimuleren van bepaalde acupunctuurpunten en gebieden op het lichaam verbetert de bloedcirculatie en verlicht pijn. De meeste mensen ervaren dit als een prettige warmte.

Meer info

Guasha

Guasha is een schraaptechniek voor het behandelen van o.m. spier-peesklachten, pijnen en verkoudheden. Als basis voor deze therapie wordt vooral het schrapen op de meridianen en acupunctuurpunten ingezet. Guasha is gericht op het verwijderen van afvalstoffen uit ons lichaam en het tot stand brengen van een betere doorstroming van Qi e

Meer info

Massage Workshops

Wist je dat endorfines (gelukshormonen) op diverse manieren worden geactiveerd? Chocola, lachen, liefde, meditatie, acupunctuur en MASSAGE. Vanwege de vele gezondheidsvoordelen van massage, bieden wij workshops aan zodat een ieder de kunst van het masseren op kundige – en laagdrempelige wijze kan leren.

Meer info


Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.