Fysiotherapeut

Peter Welters

Ik ben de podoposturaal therapeut binnen Djalma Health Management en sinds 1990 fysiotherapeut en sinds 2006 podoposturaal therapeut. Ik heb ook de specialisaties Visceraal en Craniosacraal therapie en ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, CranioNederland, Stichting LOOP en heb de A-status bij het Omnipodogenootschap (O.P.Gen).

In mijn prive-leven ben ik vader van een dochter van 20 jaar, fiets , wandel en loop ik graag hard. (momenteel kortere afstanden, maar voorheen halve tot hele marathons, ultra-afstanden en trailruns).   Ik ben afgestudeerd als:

  • 1990 – Fysiotherapeut
  • 2006 – Podoposturaal therapeut
  • 2007 – Running therapeut
  • 2010 – Visceraal therapeut
  • 2013 – Craniosacraal therapeut

Delano Rudge
Eigenaar / Fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

Met ruim 25 jaar ervaring als Fysiotherapeut, Entertrainer, MGI Coach, Management en Consultancy binnen de (bedrijfs)Gezondheidszorg.

Janaina Jannasch
Algemeen fysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut

Reeds 8 jaar ervaring als algemeen fysiotherapeut en sinds begin 2021 de titel Msc Kinderfysiotherapie.

 

Jerrell Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 18 jaar werkzaam in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Chinese acupunctuur, Shiatsu massage en de Chinese Tuina massage therapie. 

Gino Brouwn
Oefentherapeut Mensendieck

 

Reeds 14 jaar ervaring binnen de oefentherapie met specialisaties op het gebied van scoliose, jongeren/ tieners, en arbeidsgerelateerde klachten.

 

Jeanette Waterval
Acupuncturist

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in de Oosterse Geneeswijzen heb ik mij gespecialiseerd in de Japanse en Chinese acupunctuur, alsook kinderacupunctuur, aroma acupunctuur, cupping, moxa en guasha therapie

Janelle Boksteen-Claver
Massage therapeut

 

Reeds 6 jaar ervaring als ambulant masseuse en een passie voor Oosterse massages. Ik bied diverse (ontspannings)massages aan zoals full body massages, oorkaarsing en zwangerschapsmassages. 

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.