Pinkie
Pinkie
2023-06-06
Ik doe Egym in deze sportschool. Bevalt me heel goed. Mooie sportschool, persoonlijke aandacht, vroendelijk personeel, zeer schoon, uitstekende fitnessapparatuur.
Dylan Roest
Dylan Roest
2023-03-27
Via de sportschool bij Carlito terecht gekomen ivm nek- en schouderklachten. Via Carlito naar Gino. Beide zeer vakkundige therapeuten. Mijn nek-en schouderklachten zijn bijna volledig weg en als ik stress voel opkomen, weet ik door oefeningen dit zelf op te vangen, voordat het weer vast gaat zitten. Prima lichamelijke en mentale zorg. Daarnaast kreeg ik van Tom tips om het trainen anders aan te pakken, waardoor ik schouders minder snel vast zet, dus kortom super health center! Groetjes, Natascha.
rik schmidt
rik schmidt
2023-02-07
Helemaal tevreden, loop al 2 jaar ruim met een blessure van een inscheuring in de borst spier en die is nu einderlijk verholpen doormiddel van de goeie behandelingen, nogmaal bedankt!
Latisha Tuerlings
Latisha Tuerlings
2023-01-17
Na jaren lang last te hebben van mijn nek en schouders ben ik nu eindelijk van mijn klachten af dankzij Gino & Carlito. Ik werd geholpen door zeer goede en vakkundige therapeuten die de tijd voor je nemen, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik raad Djalma Health Management daarom iedereen aan!
gabriel gomez
gabriel gomez
2023-01-13
Altijd bereikbaar om je te helpen! Van pijnbestrijding tot het voorkomen van pijn! Waar zij in uitblinken is het hebben van oog voor de individu! gericht naar jouw vraag hulp krijgen maar ook weten dat er ruimte is voor meer hulp, indien behoefte, kan makkelijk hier! Op en top profesioneel met oog voor de mens!
Elaysha Peiter
Elaysha Peiter
2022-12-29
Een team met verschillende specialisaties waarvan elk aandacht voor jou en je klacht.
Arun SwamiPersaud
Arun SwamiPersaud
2022-12-29
Ik had al een jaar lang klachten in nek en schouder. Ik ben eindelijk van mijn klachten af dankzij Djalma Health Management. De therapeut neemt tijd voor je, legt uit wat de mogelijke oorzaken zijn en wat de behandelingsplan moet zijn. Behandelingsplan wordt goed uitgevoerd. Heel goed & vakkundig.
Jo-Ann Eendragt
Jo-Ann Eendragt
2022-12-29
Fijne fysiotherapeut en een team dat altijd voor je klaarstaat
Tasha Tilon
Tasha Tilon
2022-12-29
Als ik langs ben geweest voelen mijn rug, nek en schouders weer 10 jaar jonger. Heel blij mee.


Qualiview

Delano
  • Deskundige behandeling met goed resultaat waardoor ik geen pijnklachten meer heb
  • Ik zou mijn fysiotherapeut wel aanbevelen hij stimuleert mij ook om thuis te trainen en ook te sporten\
  • Hij neemt je klacht serieus en gaat samen met je opzoek naar een passende oplossing
  • Hij luistert heel goed. Hij kent zijn vak en is erg kundig. Hij neem de cliënt erg serieus. Hij doet alles om zijn cliënt beter te maken en hij is een prettig persoon.
  • Zijn eerlijkheid, als je bijv. oefeningen voor thuis krijgt en je doet ze niet, zal je situatie niet snel verbeteren. De keus is aan jou. Hij houdt je niet aan het lijntje en zal de behandeling niet onnodig rekken.
Janaina
  • Ze nam de tijd en mijn klacht serieus. Zocht nog verder uit voor eventuele behandel alternatief. Heel fijn en prettige fysio.
  • Ze was heel vriendelijk en geduldig en lief naar mijn zoontje toe. Verder vond ik haar heel capabel overkomen.
  • Ze geeft passend begeleiding aan wat mijn kind nodig heeft en dat is fijn en ook wat je thuis kan oefenen! Ik zie vooruitgang en dat al in een paar weken dat is super.
  • Ze gaf erg goede tips en ik had altijd een erg fijn gesprek met haar. Ze kan goed luisteren, geeft goede beweeg oefeningen, neemt haar tijd en is op tijd.
  • Ze luisterde eerst goed wat mijn klachten waren en op basis daarvan plan van aanpak waar ik heel tevreden over was. Ze is een vakmens in hart en nieren.


VRIENDEN, GEEN PATIENTEN

De afgelopen 4 jaar heb ik met met heel veel plezier samengewerkt met Delano. Ik heb hem leren kennen als een collega met humor die transparant communiceert en altijd voor je klaar staat. Een vraagbak voor collega’s en afspraak = afspraak. Hij is een professional met veel kennis en kunde en is een volwaardig sparringpartner voor alle klanten die wij bedienen

Robert Woudwijk

Regiomanager Zorg van de Zaak.

De samenwerking met Delano als accountmanager van onze arbodienst heb ik als zeer plezierig ervaren. Delano is enthousiast, gedreven en komt zijn afspraken na.

Mirjam Blaauw

HR Officer at VX Company
Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.