Delano je bent een doortastende en motiverende trainer en zeker meer dan alleen fysiotherapeut.

Het was me een genoegen om met jou in deze groep te hebben samengewerkt.

Dank voor alles wat je me hebt aangereikt.

Louis Schouwstra

Beste Delano, bijna 3 jaar geleden alweer. De tijd gaat snel. Heel wat therapieën en nieuwe ontdekkingen verder. (nog steeds werkt boksen het beste, ik ben weer begonnen). Ik wil je graag vertellen dat je voor mij een deur naar een andere wereld geopend hebt. Als ik ooit mocht wensen hoe mijn vader zou moeten zijn geweest, dan wens ik een papa zoals jij. Dat wilde ik nog even kwijt. 🙂 Ik denk van alle mensen die ik de afgelopen jaren tegen ben gekomen, dat ik jou nog steeds zal herinneren over 40 jaar. 😉

Simone


Delano je bent uniek, sterk, wijs en genereus, You rock gudu!

Dankjewel voor alles

Colette.

“Janaina luistert goed en stuurt ook altijd wat extra info. Onze zoon was gelijk op zijn gemak en vind alles prima wat ze doet. Ze is betrokken, vriendelijk en weet wat ze doet”.

Mareis

Janaina nam mij altijd serieus en luisterde goed naar mijn klachten. Had vaak het idee dat ze er meer instak dan nodig was. Hele fijne fysiotherapeute, voelde me veilig, geruststellend gevoel. Met goede resultaten ik zou het iedereen aanraden.

Jessica

Dodewaard

Janaina maakt het enthousiast, leerzaam en speels voor mijn zoon. Dankjewel voor alle opvolging en verzorging!

Sumayya Abed CassimQualiview

Delano
  • Deskundige behandeling met goed resultaat waardoor ik geen pijnklachten meer heb
  • Ik zou mijn fysiotherapeut wel aanbevelen hij stimuleert mij ook om thuis te trainen en ook te sporten\
  • Hij neemt je klacht serieus en gaat samen met je opzoek naar een passende oplossing
  • Hij luistert heel goed. Hij kent zijn vak en is erg kundig. Hij neem de cliënt erg serieus. Hij doet alles om zijn cliënt beter te maken en hij is een prettig persoon.
  • Zijn eerlijkheid, als je bijv. oefeningen voor thuis krijgt en je doet ze niet, zal je situatie niet snel verbeteren. De keus is aan jou. Hij houdt je niet aan het lijntje en zal de behandeling niet onnodig rekken.
Janaina
  • Ze nam de tijd en mijn klacht serieus. Zocht nog verder uit voor eventuele behandel alternatief. Heel fijn en prettige fysio.
  • Ze was heel vriendelijk en geduldig en lief naar mijn zoontje toe. Verder vond ik haar heel capabel overkomen.
  • Ze geeft passend begeleiding aan wat mijn kind nodig heeft en dat is fijn en ook wat je thuis kan oefenen! Ik zie vooruitgang en dat al in een paar weken dat is super.
  • Ze gaf erg goede tips en ik had altijd een erg fijn gesprek met haar. Ze kan goed luisteren, geeft goede beweeg oefeningen, neemt haar tijd en is op tijd.
  • Ze luisterde eerst goed wat mijn klachten waren en op basis daarvan plan van aanpak waar ik heel tevreden over was. Ze is een vakmens in hart en nieren.


VRIENDEN, GEEN PATIENTEN

De afgelopen 4 jaar heb ik met met heel veel plezier samengewerkt met Delano. Ik heb hem leren kennen als een collega met humor die transparant communiceert en altijd voor je klaar staat. Een vraagbak voor collega’s en afspraak = afspraak. Hij is een professional met veel kennis en kunde en is een volwaardig sparringpartner voor alle klanten die wij bedienen

Robert Woudwijk

Regiomanager Zorg van de Zaak.

De samenwerking met Delano als accountmanager van onze arbodienst heb ik als zeer plezierig ervaren. Delano is enthousiast, gedreven en komt zijn afspraken na.

Mirjam Blaauw

HR Officer at VX Company
Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.