WERKTIJDEN


Bekijk onze openingstijden om te weten wanneer u een afspraak kunt krijgen. Ik ben dagelijks telefonisch, via de mail of whatsapp bereikbaar, behalve op zon- en feestdagen. Een reactie kunt u binnen 48 uur verwachten.

WAAROM DJALMA HEALTH MANAGEMENT?

Er zijn verschillende redenen om voor ons te kiezen als uw partner bij het optimaliseren van uw gezondheid. Behalve het verhelpen van uw klachten natuurlijk. Onderstaand een aantal redenen kort benoemd.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 7 dagen per week 1×24 uur bereikbaar via mail, Whatsapp, Facebook, Instagram of telefonisch. Op onze locatie zijn wij op de aangegeven tijden beschikbaar en daarbuiten op afspraak.


EERLIJK ADVIES

U kunt van ons altijd een eerlijk advies verwachten, ook al zal het misschien niet zijn wat u graag zou willen horen. Duidelijkheid, eerlijkheid en transparantie staat bij ons voorop!


MULTIDISCIPLINAIR

Wij denken multifactorieel en waar nodig en mogelijk behandelen wij multidisciplinair. Wij werken nauw samen met verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie, maar ook daar buiten. Vanuit onze holistische visie benaderen wij uw gezondheid vanuit fysiek, mentaal, sociaal en zingeving oogpunt. Samen slaan wij onze handen ineen om u op alle vlakken duurzaam weerbaar en gezond te maken.


PERSOONLIJK

Samen met u en indien nodig uw werkgever of iemand uit uw sociale of privé omgeving, bepalen wij wat u nodig heeft om zo goed mogelijk te kunnen functioneren. Wij leveren maatwerk. Uw behoefte om optimaal te kunnen functioneren is leidend en ons (behandel)advies en aanpak zal ook daarop gericht zijn.Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.