Workshops


Van Intentie naar Actie

Om in beweging te komen moet je altijd een eerste stap zetten. Deze kun je zetten door deel te nemen aan een kennismakingsworkshop.

Indien je echt wilt weten wat de nieuwe ervaring voor je doet, kun je de volgende stap zetten door deel te nemen aan een korte cursus van 3 tot 5 lessen.

Als je nu enthousiast bent geworden, omdat het leuk is of omdat je het positieve effect van deze ervaring hebt ontdekt of als je dat al was, kun jij je voor een langere periode deze nieuwe ervaring eigen leren maken.

Massage workshop

Wist je dat endorfines (gelukshormonen) op diverse manieren worden geactiveerd? Chocola, lachen, liefde, meditatie, acupunctuur en MASSAGE. Vanwege de vele gezondheidsvoordelen van massage, bieden wij workshops aan zodat een ieder de kunst van het masseren op kundige – en laagdrempelige wijze kan leren.

Meer info

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die verschillende spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Meer info

Ontspanning

“Wij werken niet te veel, maar we laden te weinig op” Velen met u denken vaak dat het ontwikkelen van spanningsklachten te maken heeft met het feit dat we te veel en te hard werken. Maar volgens Djalma Health Management zit probleem meer in het feit dat we onvoldoende opladen, en er te weinig energie bij komt. Daarbij vergeten we vaak waar we energie van krijgen.

Meer info

Copyright by Djalma Health Management 2021. All rights reserved.